G&B is meer dan alleen een vis- en vleeshandel. Wij proberen een assortiment te ontwikkelen waar onze klanten zoveel mogelijk producten van kunnen gebruiken. Dit houdt dus in dat wij naast vis en vlees ook brood, friet, noten, sauzen, oliën, kazen, zuivelproducten en enkele seizoengroenten en -fruit verkopen.

Dagelijks zijn wij ermee bezig om ons assortiment nog verder uit te breiden met producten die bruikbaar zijn in de horeca. Via deze manier proberen wij onszelf te onderscheiden van andere leveranciers. Uiteraard gaat onze aandacht ernaar uit dat alle overige producten van uitstekende kwaliteit zijn en dit voor een eerlijke prijs.

In een totaalassortiment kan brood natuurlijk niet ontbreken. G&B onderhoudt nauwe contacten met Bakkerij Danvo. G&B biedt vooral bake-off brood aan in verschillende soorten en maten. Denk dan aan breekbrood, stokbrood, vloerbrood, maar ook producten als saucijzenbroodjes en frikandellenbroodjes zult u in ons assortiment vinden. Voor een breder inzicht in ons broodassortiment, neem gerust contact met ons op.

Het voordeel van bake-off broodproducten is dat deze nog afgebakken moeten worden en u dus altijd beschikt over heerlijke, verse en krokante broodproducten. Onze producent van bake-off broodproducten beschikt over de certificaten wat betreft MVO, biologisch produceren en hygiëne.

Onze frietleverancier is Lamb Weston, welke een van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten is. Zoals Lamb Weston ook zegt: om de beste aardappelproducten te kunnen produceren moet de basis kloppen. Ze gebruiken dan ook alleen de beste aardappelen, kruiden en plantaardige oliën.

Ons assortiment bestaat onder andere uit de maten 6x6mm, 9x9mm, 11x11mm en 9x18mm. Deze maten zijn tevens verkrijgbaar in stealth friet. Ook wedges, twisters en steakhouse friet hebben wij in het assortiment.

Verse friet kan niet ontbreken. Iedere dag wordt er verse friet besteld naar de gewenste hoeveelheid en maat van de klant. Zo leveren wij altijd verse producten.

Het assortiment van G&B bestaat eveneens uit enkele noten en pinda’s. Deze producten worden van over heel de wereld aangevoerd. Onze leverancier besteedt veel aandacht aan de kwaliteit, daarom bezoeken zij ook regelmatig de plantages waar de noten en pinda’s op gekweekt worden. G&B kan u dus garanderen dat de kwaliteit altijd optimaal is.

Ons notenassortiment bestaat onder andere uit pijnboompitten, cashewnoten en pinda’s (zowel gezouten als ongezouten), amandelen, walnoten, borrelmix, hazelnoten en pecanoten. Naast noten hebben wij eveneens rozijnen in ons assortiment.

Uiteraard kunnen bakoliën niet ontbreken in ons assortiment. Frituurolie hebben wij van verschillende merken: G&B huismerk 10 liter, Delizio 15 liter kan, Levo 2×5 liter Granada Gold, Gouda’s Glorie 10 Liter. Naast frituurolie beschikken we ook over zonnebloemolie, verkrijgbaar in kannen van 3 of 20 liter. Olijfolie hebben we ook in verschillende soorten: de olijfoliemix 40%, ook wel olijfoliemix genoemd, of pure olijfolie, beiden verkrijgbaar in kannen van 5 liter.

Als aanvulling op ons assortiment van verse en diepvriesfriet, hebben we ook enkele sauzen in ons assortiment opgenomen. De meest verkochte saus is uiteraard mayonaise. Deze saus hebben we in verschillende merken: huismerk G&B, Remia en echte Belgische mayonaise van het merk Suprima. Naast mayonaise hebben we ook frietsaus van het merk Levo.

Samen met onze leverancier kunnen wij u een uitgebreid assortiment bieden wat betreft Hollandse kazen en buitenlandse kazen.

Standaard hebben wij hotelblokken, gesneden kaas, Parmezaanse kaas, mozzarella, brie en geitenkaas.

Verschillende soorten en maten boter, zoals blokken van 5 kg en rollen van 250 gr of 500 gr, zowel gezouten als ongezouten.

Slagroom en koksroom bieden wij u eveneens aan. Deze roomsoorten zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten.

In de zomer kunt u bij G&B terecht voor mooie en superverse Zeeuwse aardbeien.

Olijven in de kleur groen en zwart, gedroogde tomaten, kappertjes en tomatenpuree zijn enkele producten die wij onder de categorie groenten aanbieden.

Als het aspergeseizoen van start gaat, kunt u bij G&B terecht voor de beste asperges uit de Brabantse grond.