DÉ VISGROOTHANDEL IN YERSEKE

“De lekkerste producten”

Leverancier voor de horeca

Fantastische service tegen een eerlijke prijs

Diverse vlees-, vis- en bijproducten

Duurzame vis van uitstekende kwaliteit vindt u bij dé visgroothandel uit Yerseke, nabij Middelburg, in Zeeland. Vis- en Vleeshandel G&B biedt een ruim aanbod aan, bestaande uit diverse vissoorten en schaal- en schelpdieren van uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons ook rekenen op fantastische service. Klantvriendelijkheid staat namelijk hoog in het vaandel. De kwaliteitsproducten voor uw horecaonderneming in Brabant of elders koopt u daarom in bij dé visgroothandel uit Yerseke, in Zeeland.

Het proces van onze visgroothandel uit Yerseke

Alle verse vis die wij aanbieden bij onze visgroothandel in Yerseke, in Zeeland, wordt verwerkt naar de wens van onze klanten – bijvoorbeeld diverse horecaondernemingen in Brabant of elders. Wij hebben een aantal fileerders in dienst die fulltime bezig zijn om hele vissen te snijden naar filet. Hierdoor zijn alle producten die wij aanbieden van topkwaliteit. 

Het uitgebreide aanbod van onze visgroothandel in Zeeland

U maakt bij onze visgroothandel in Yerseke, in Zeeland, de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande vis en diverse schelp- en schaaldieren voor uw horecaonderneming in Brabant of elders. Denk hierbij aan:

We vinden het belangrijk dat de vis die wij verkopen op een duurzame en maatschappelijke manier is gevangen, zodat de komende generaties ook van de huidige vissoorten kan genieten. Zo vangen we vrijwel alle vissen die we verkopen bij onze visgroothandel in onze eigen woonplaats, Yerseke. Hierdoor is de kans groot dat het visgerecht dat u die avond serveert in uw restaurant in Brabant of elders, diezelfde ochtend gevangen is door de specialisten van onze visgroothandel in Yerseke, in Zeeland.

Plaats een bestelling

Zo ziet u, uitstekende kwaliteitsproducten voor uw horecaonderneming in Brabant of elders vindt u bij dé visgroothandel in Zeeland. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Vragen over onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in onze organisatie of wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op.

Adres

G&B Yerseke B.V.
Kreeft 35 / Wulk 8
4401 NZ Yerseke