Klant worden?

Groenten, fruit en noten inkopen?

Wij ontvangen graag uw bestelling via ons inOne bestelsysteem

GROENTEN EN FRUIT

Naast vis en vlees specialiseren wij ons steeds meer in het leveren van AGF. Deze productgroep is tevens de snelst groeiende afdeling binnen ons bedrijf, daar zijn we trots op maar zorgt tegelijk voor grote uitdagingen. Zo hadden we al snel te maken met ruimte- en personeelsgebrek. Voor de ruimte hebben we deze afdeling gedeeltelijk opgesplitst en zijn we overgegaan naar een ander pand in Yerseke.

Bij G&B staan kwaliteit en versheid hoog in het vaandel.
We houden van korte lijntjes om zo onze producten zo vers mogelijk uit te kunnen leveren. Onze inkopers kopen rechtstreeks op de veiling, we kopen in bij kleine lokale- maar ook grote bekende tuinders en telers binnen en buiten ons land en hebben onze vaste importeurs en leveranciers voor exotische groenten, fruit en specialiteiten op de internationale markt.

Vriesverse groenten

Ook te verkrijgen bij G&B; hoogkwalitatieve vriesverse groenten. Vers, voedzaam en geoogst volgens het natuurlijke seizoen van het gewas. Hierdoor kunt u het gehele jaar beschikken over seizoensgebonden groenten! Doordat deze groenten direct na de oogst verwerkt en schoon ingevroren worden, behoud het zijn kleur, smaak, structuur, maximale voedingswaarde & vitamines. Daarnaast levert dit een een tijdsbesparing op in de keuken doordat de groenten voorgesneden, gewassen en geblancheerd zijn. Haal uit de verpakking wat er bereid moet worden, no-waste!

Noten

Ook beschikken wij over een breed assortiment kwaliteitsnoten voor de horeca. Voor het verrijken van salades, een aanvulling op gerechten of het verfijnen van desserts. Pijnboompitten, macadamianoten, walnoten, notenmixen, amandelen, pistache, hazelnoten, cashewnoten, Noten voor elke gelegenheid

Aardappelen en friet inkopen?

Wij ontvangen graag uw bestelling via ons inOne bestelsysteem

Aardappelen en friet

Een lekkere Roseval aardappel of gewoon een Agria om verse friet van de snijden. Met een divers aanbod aan aardappel producten hebben wij voor ieder segment wat wils. Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod aan friet, zowel koelvers als diepvries. Van een ambachtelijke voorgebakken friet met schil tot een flinterdun frietje voor steppe Grass.

Vis- en Vleeshandel G&B