Klant worden?

Kaas en zuivel producten inkopen?

Wij ontvangen graag uw bestelling via ons inOne bestelsysteem

Kaas en zuivel

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte kaas om te serveren ben u ook bij ons aan het juiste adres. G&B heeft een breed assortiment aan kazen, toegespitst op de horeca waar u alle kanten mee op kunt, zoals Hollandse kazen, diverse soorten geitenkaas, buitenlandse kazen zoals brie, manchego en gorgonzola, maar ook geraspte kaas en voorgesneden plakken kaas. Daarnaast bieden wij diverse zuivel producten aan zoals boter, melk, slagroom en diverse andere benodigdheden. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

melkproducten
melkproducten

Pasta

Heeft u al kennis gemaakt met ons uitgebreide assortiment aan pasta’s? Door onze jarenlange vertrouwde samenwerking met onze toeleveranciers kunnen we u een breed assortiment aan verse pasta’s, heerlijke gevulde pasta’s, smaakvolle sauzen en lasagnes op basis van verse ingrediënten. Ontdek onze brede assortiment van constante kwaliteit!

melkproducten
melkproducten

Sauzen en oliën

Met een uitgebreid assortiment aan frituurolie, zonnebloemolie, sojaolie & olijfolie is G&B al jaren de partner voor de horeca. Bent u opzoek naar een goede olijfolie, een frituurolie die lang meegaat of zonnebloemolie om in te bakken, dan kunt u bij G&B terecht! Ook voor diverse sauzen kunt u bij ons terecht. Opzoek naar een lekkere betaalbare mayonaise of een goede dressing voor over uw salades. Of u nu een restaurant, eetcafé, brasserie, cateringbedrijf of een hotel heeft, wij hebben voor iedere zaak een smaak!

melkproducten
melkproducten

Non-food

Van Refills voor een gezellige sfeer aan tafel tot aan een low boy voor de gezellige lange zomeravonden. Voor diverse non food artikelen kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan kaarsen, torkrollen, latex handschoenen, spuitzakken, wc papier & houtskool. Ontdek ons uitgebreide assortiment non food artikelen toegespitst op de horeca

Vis- en Vleeshandel G&B