Klant worden?

Over G&B

Wij zijn een horeca groothandel gevestigd in Yerseke, Zeeland. Naast horeca leveren we ook aan winkels en tussenhandelaren. Het gebied waarin wij voornamelijk opereren is:

Noord- en Zuid-Holland – Zeeland – Brabant – Limburg – België

Met een assortiment van ruim 3000 producten streven wij ernaar om onze klanten een totaalassortiment aan te bieden op het gebied van vers en diepgevroren foodproducten. Op onze assortimentspagina vindt u meer info over wat wij u kunnen bieden.

Met ruim 75 bussen en zo’n 300 enthousiaste medewerkers kunnen we ons rekenen tot een serieuze speler in de foodsector, met de vertrouwelijkheid en service van een specialiteitenzaak! Voor ons is geen order te klein en geen werknemer (of afnemer) onbelangrijk.

Historie

G&B is opgericht in 1998 door Peter Goedegebure en Marnix Boone. Vanuit een garagebox naast hun huis (ze waren buren destijds) zijn ze begonnen met het verkopen van vis aan restaurants. Al snel bleek deze garagebox te klein en werd er verhuisd naar een grotere locatie iets verderop in Yerseke.

In 2002 was het eerste nieuwbouw bedrijfspand een feit, gevestigd aan de kreeft 24. Vanaf dat jaar zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid en is G&B zicht naast vis gaan richten op het verkopen van vlees en brood.

In 2008 is G&B verhuisd naar de huidige locatie aan de kreeft 35. In dat jaar is Marco Nelis eveneens toegetreden tot de directie. Het nieuwe bedrijfspand gaf ons de ruimte om het assortiment nog verder uit te breiden met producten zoals: noten, sauzen en oliën, kaas en zuivel en enkele non-food producten. Het leveren van een breed assortiment werd gewaardeerd door onze huidige klanten en bleef niet onopgemerkt onder onze potentiële klanten. Dit alles resulteerde in een toenemende groei van klanten en omzet die zich tot op heden voortzet.

Inmiddels zijn we weer enkele verbouwingen verder en is het assortiment nog verder uitgebreid met een breed scala aan groenten, fruit en kruiden. Met trots kunnen we meedelen dat we dagelijks een grote groep aan horecagelegenheden bevoorraden met een totaal assortiment aan producten.

Adresgegevens

Vis- en vleeshandel G&B Yerseke
Kreeft 35
4401 NZ Yerseke

Vis- en Vleeshandel G&B