KREEFT KOPEN IN ZEELAND

“De lekkerste kreeft”

Leverancier voor de horeca

Fantastische service tegen een eerlijke prijs

Diverse vlees-, vis- en bijproducten

De beste kreeft kunt u natuurlijk kopen in Zeeland. Bij Vis- en Vleeshandel G&B uit Yerseke, nabij Middelburg, vindt u onder andere vis, schaal- en schelpdieren van de beste kwaliteit. Wij bieden onze kwaliteitsproducten én uitstekende service aan tegen een eerlijke prijs. Hierdoor zijn wij al jarenlang diverse horecabedrijven in Zeeland, Brabant, Limburg en Zuid-Holland van dienst. Uiteraard zijn bedrijven buitenom deze provincies ook van harte welkom om de beste kreeft te kopen van onze vis- en vleeshandel uit Zeeland.

Verse kreeft kopen die gevangen is in Zeeland

De schaal- en schelpdieren – zoals kreeft, mosselen, krabben, schelpen en oesters – die u bij ons kunt kopen, worden voor het grootste gedeelte gevangen in Yerseke, gelegen in Zeeland. Hierdoor hebben wij dagelijks een vers assortiment ter beschikking. Zo serveert u ’s avonds in uw horecaonderneming schaal- en schelpdieren én vis die diezelfde ochtend nog in de zee zwommen. Daarom kunt u dagverse kreeft en andere schelp- en schaaldieren het beste kopen bij onze vis- en vleeshandel in Zeeland.

 

Plaats een bestelling

Als u besluit om kreeft en andere schelp- en schaaldieren te bestellen bij dé visgroothandel uit Yerseke, in Zeeland, dan is versheid en kwaliteit gegarandeerd. Plaats daarom direct een bestelling. Heeft u vragen over de kwalitatief hoogstaande vis die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Vragen over onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in onze organisatie of wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op.

Adres

G&B Yerseke B.V.
Kreeft 35 / Wulk 8
4401 NZ Yerseke