Klant worden?

Kreeft kopen in Zeeland

Dagelijks verse aanvoer van diverse schaal- en schelpdieren

De beste kreeft kunt u natuurlijk kopen in Zeeland. Bij Vis- en Vleeshandel G&B uit Yerseke, nabij Middelburg, vindt u onder andere vis, schaal- en schelpdieren van de beste kwaliteit. Wij bieden onze kwaliteitsproducten én uitstekende service aan tegen een eerlijke prijs. Hierdoor zijn wij al jarenlang diverse horecabedrijven in Zeeland, Brabant, Limburg en Zuid-Holland van dienst. Uiteraard zijn bedrijven buitenom deze provincies ook van harte welkom om de beste kreeft te kopen van onze vis- en vleeshandel uit Zeeland.

Uitstekende kwaliteit
Fantastische service
Eerlijke prijs
vis-showcase
garnalen

Verse kreeft kopen die gevangen is in Zeeland

De schaal- en schelpdieren – zoals kreeft, mosselen, krabben, schelpen en oesters – die u bij ons kunt kopen, worden voor het grootste gedeelte gevangen in Yerseke, gelegen in Zeeland. Hierdoor hebben wij dagelijks een vers assortiment ter beschikking. Zo serveert u ’s avonds in uw horecaonderneming schaal- en schelpdieren én vis die diezelfde ochtend nog in de zee zwommen. Daarom kunt u dagverse kreeft en andere schelp- en schaaldieren het beste kopen bij onze vis- en vleeshandel in Zeeland.

garnalen-spies
vis-showcase

Ons assortiment

Vis, schaal- en schelpdieren

Vlees, wild en gevogelte

Groenten, fruit en noten

Kaas en zuivel

Brood en patisserie

Non-food

Plaats een bestelling

Als u besluit om kreeft en andere schelp- en schaaldieren te bestellen bij dé visgroothandel uit Yerseke, in Zeeland, dan is versheid en kwaliteit gegarandeerd. Plaats daarom direct een bestelling. Heeft u vragen over de kwalitatief hoogstaande vis die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Vis- en Vleeshandel G&B