Klant worden?

Dé visgroothandel in Yerseke

Wij zijn dé specialist in kwalitatieve vis- en vleesproducten

Duurzame vis van uitstekende kwaliteit vindt u bij dé visgroothandel uit Yerseke, nabij Middelburg, in Zeeland. Vis- en Vleeshandel G&B biedt een ruim aanbod aan, bestaande uit diverse vissoorten en schaal- en schelpdieren van uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons ook rekenen op fantastische service. Klantvriendelijkheid staat namelijk hoog in het vaandel. De kwaliteitsproducten voor uw horecaonderneming in Brabant of elders koopt u daarom in bij dé visgroothandel uit Yerseke, in Zeeland.

Uitstekende kwaliteit
Fantastische service
Eerlijke prijs
kabbeljauw
zalmmoten

Het proces van onze visgroothandel uit Yerseke

Alle verse vis die wij aanbieden bij onze visgroothandel in Yerseke, in Zeeland, wordt verwerkt naar de wens van onze klanten – bijvoorbeeld diverse horecaondernemingen in Brabant of elders. Wij hebben een aantal fileerders in dienst die fulltime bezig zijn om hele vissen te snijden naar filet. Hierdoor zijn alle producten die wij aanbieden van topkwaliteit.

Het uitgebreide aanbod van onze visgroothandel in Zeeland

U kunt bij onze visgroothandel in Yerseke, in Zeeland, terecht om kwalitatief hoogstaande vis in te kopen en diverse schaal- en schelpdieren voor uw horecaonderneming in Brabant of elders. Zo kunt u bij ons:

We vinden het belangrijk dat de vis die wij verkopen op een duurzame en maatschappelijke manier is gevangen, zodat de komende generaties ook van de huidige vissoorten kan genieten. Zo vangen we vrijwel alle vissen die we verkopen bij onze visgroothandel in onze eigen woonplaats, Yerseke. Hierdoor is de kans groot dat het visgerecht dat u die avond serveert in uw restaurant in Brabant of elders, diezelfde ochtend gevangen is door de specialisten van onze visgroothandel in Yerseke, in Zeeland.

Naast de Noordzee bieden de Oosterschelde, Waddenzee en Grevelingmeer ons namelijk ook veel mooie producten. Dit betekent niet alleen dat we dagelijks verse aanvoer van vis hebben, maar dat u ook bij ons terecht kunt voor diverse schaal- en schelpdieren. Zo kunt u bij ons onder meer:

kabbeljauw
vis-showcase

Ons assortiment

Vis, schaal- en schelpdieren

Vlees, wild en gevogelte

Groenten, fruit en noten

Kaas en zuivel

Brood en patisserie

Non-food

Plaats een bestelling

Zo ziet u, uitstekende kwaliteitsproducten voor uw horecaonderneming in Brabant of elders vindt u bij dé visgroothandel in Zeeland. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Vis- en Vleeshandel G&B