PORTIONEREN VAN VIS IN ZEELAND

“Neem contact met ons op”

Leverancier voor de horeca

Fantastische service tegen een eerlijke prijs

Diverse vlees-, vis- en bijproducten

Wilt u het portioneren van vis voor uw horecaonderneming in Brabant of elders laten uitvoeren voor specialisten in Zeeland? Schakel dan de hulp in van Vis- en Vleeshandel G&B uit Yerseke, nabij Middelburg. Naast uitstekende service en klantvriendelijkheid, staat het aanbieden van kwaliteitsproducten hoog in ons vaandel. Wij helpen u daarom graag verder indien u vis wilt laten portioneren voor uw restaurant in Brabant, Zeeland of elders.

Bekijk onze best verkochte producten

De mogelijkheden van het portioneren van vis bij ons in Zeeland

Als het gaat om het portioneren van vis of schelp- en schaaldieren voor uw horecaonderneming in Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Limburg of elders, dan helpen wij u graag verder. Zo kan de vis worden geportioneerd op gewicht of kan het in kleine blokjes of reepjes worden gesneden. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld diverse soorten vlees laten portioneren, dan kunt u bij ons terecht. We bieden een passende oplossing aan voor iedere vraag.

Ontdek wat er mogelijk is

Zo ziet u, wanneer u vis wilt laten portioneren voor uw horecaonderneming in Brabant of elders, dan schakelt u de hulp in van onze specialisten in Zeeland. Wij bieden – naast diverse soorten vis – een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogstaand vlees aan, bestaande uit onder andere rundvlees, gevogelte en vleeswaren. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Info

+31 (0)113 574548

Adres

G&B Yerseke B.V.
Kreeft 35 / Wulk 8
4401 NZ Yerseke

 

Vragen over onze diensten? 

Bent u geïnteresseerd in onze organisatie of wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op.