Klant worden?

Portioneren van vis in Zeeland

Wij zijn dé specialist in kwalitatieve vis- en vleesproducten

Wilt u het portioneren van vis voor uw horecaonderneming in Brabant of elders laten uitvoeren voor specialisten in Zeeland? Schakel dan de hulp in van Vis- en Vleeshandel G&B uit Yerseke, nabij Middelburg. Naast uitstekende service en klantvriendelijkheid, staat het aanbieden van kwaliteitsproducten hoog in ons vaandel. Wij helpen u daarom graag verder indien u vis wilt laten portioneren voor uw restaurant in Brabant, Zeeland of elders.

Uitstekende kwaliteit
Fantastische service
Eerlijke prijs
inktvis-showcase
zalmmoten

De mogelijkheden van het portioneren van vis bij ons in Zeeland

Als het gaat om het portioneren van vis of schaal- en schelpdieren voor uw horecaonderneming in Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Limburg of elders, dan helpen wij u graag verder. Zo kan de vis worden geportioneerd op gewicht of kan het in kleine blokjes of reepjes worden gesneden. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld diverse soorten vlees laten portioneren, dan kunt u bij ons terecht. We bieden een passende oplossing aan voor iedere vraag.

garnalen-spies
vis-showcase

Ons assortiment

Vis, schaal- en schelpdieren

Vlees, wild en gevogelte

Groenten, fruit en noten

Kaas en zuivel

Brood en patisserie

Non-food

Ontdek wat er mogelijk is

Zo ziet u, wanneer u vis wilt laten portioneren voor uw horecaonderneming in Brabant of elders, dan schakelt u de hulp in van onze specialisten in Zeeland. Wij bieden – naast diverse soorten vis – een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogstaand vlees aan, bestaande uit onder andere rundvlees, gevogelte en vleeswaren. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vis- en Vleeshandel G&B