Klant worden?

Portioneren van vlees in Zeeland

Wij zijn dé specialist in kwalitatieve vis- en vleesproducten

Het portioneren van vlees voor uw horecaonderneming in Brabant of elders laat u uitvoeren door onze specialisten in Zeeland. Vis- en Vleeshandel G&B uit Yerseke, nabij Middelburg, is u graag van dienst. We zorgen ervoor dat we enkel producten van de beste kwaliteit aanbieden. Daarnaast staan klantvriendelijkheid en het aanbieden van uitstekende service hoog in ons vaandel.

Uitstekende kwaliteit
Fantastische service
Eerlijke prijs
gedroogde-worst
zalmmoten

Het portioneren van diverse soorten vlees laat u over aan dé specialist in Zeeland

Wij bieden diverse soorten vlees aan; of u nu lamsvlees, gevogelte of kalfsvlees wilt laten portioneren voor uw restaurant in Brabant of elders, onze specialisten in Zeeland helpen u graag verder. U kunt ervoor kiezen om het vlees in blokjes of reepjes te laten portioneren, maar u kunt er ook voor kiezen om het op gewicht te laten afwegen. Onze specialisten zorgen er zo voor dat het portioneren van vlees op de juiste manier gebeurt; of dit nu voor uw horecaonderneming in Zeeland, Brabant, Zuid-Holland, Limburg of elders is! Uiteraard luisteren we naar uw wensen. Kortom, u kiest uit diverse opties bij dé vleesgroothandel uit Yerseke!

t-bone-steak
runderlappen

Ons assortiment

Vis, schaal- en schelpdieren

Vlees, wild en gevogelte

Groenten, fruit en noten

Kaas en zuivel

Brood en patisserie

Non-food

Plaats een bestelling

Zo ziet u, het portioneren van vlees voor uw horecaonderneming in Brabant of elders laat u over aan dé specialisten in Zeeland. Echter, u kunt bij ons terecht voor meerdere producten zoals brood en zuivel. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder en voorzien u desgewenst van gedegen advies.

Vis- en Vleeshandel G&B