Runderribeye

Leverancier voor de horeca

Fantastische service tegen een eerlijke prijs

Diverse vlees-, vis- en bijproducten

Wanneer u een malse runderribeye wilt bestellen voor uw horecaonderneming, dan schakelt u Vis- en Vleeshandel G&B in. Wij zijn gevestigd in Yerseke, in regio Middelburg. Wij zijn voornamelijk een leverancier voor bedrijven in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en in Limburg. Dit betekent echter niet dat bedrijven buiten deze gebieden niet bij ons terecht kunnen voor een heerlijke runderribeye: we dienen klanten door heel het land!

Een runderribeye die op duurzame wijze is geproduceerd

Ambachtelijke en duurzame productie zijn erg belangrijk voor ons. Daarom werken we met professionele vakslagers die een passie hebben voor vlees. Ook zorgen we voor een goede samenwerking met onze leveranciers, waardoor we altijd een kwalitatief hoogstaand eindproduct leveren.

 

Plaats eenvoudig online een bestelling

Wanneer u een runderribeye gaat bestellen bij dé vis- en vleeshandel, dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Kiest u bijvoorbeeld voor voorgegaard vlees? Of wilt u het vlees laten portioneren? We bespreken graag samen de mogelijkheden, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Voor meer informatie bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van gedegen advies.

Vragen over onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in onze organisatie of wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op.

Adres

G&B Yerseke B.V.
Kreeft 35 / Wulk 8
4401 NZ Yerseke