DÉ Vleesgroothandel IN Yerseke

“De lekkerste producten”

Leverancier voor de horeca

Fantastische service tegen een eerlijke prijs

Diverse vlees-, vis- en bijproducten

De beste vleesproducten voor de horeca in Brabant, Zeeland of elders koopt u in bij dé vleesleverancier in Zeeland. Vis- en Vleeshandel G&B uit Yerseke – nabij Middelburg – biedt een zeer ruim assortiment aan, bestaande uit allerlei soorten vlees vanuit de hele wereld. We bieden onze kwalitatief hoogstaande producten aan tegen een eerlijke prijs. Daarnaast kunt u bij ons ook rekenen op uitstekende service. Klantvriendelijkheid en het aanbieden van de beste service staan namelijk hoog in ons vaandel.

Het uitgebreid proces van dé vleesleverancier uit Zeeland

Voordat het vlees geleverd wordt aan de horeca in Zeeland, Brabant of elders, gaat er een heel proces aan vooraf bij ons als vleesleverancier. We proberen om zoveel mogelijk werkzaamheden in ons eigen takenpakket op te nemen. Door het grootste gedeelte van de werkzaamheden zelf uit te voeren, wordt het mogelijk om onze kwaliteitsproducten aan te bieden tegen eerlijke prijzen. Zo hebben we een afdeling met inkopers, die er dagelijks voor zorgen dat ze het beste vlees vanuit de hele wereld inkopen. Het vlees wordt verwerkt volgens uw wensen. Zo kunt u het vlees laten portioneren, laten verpakken én laten marineren. Hierdoor bieden we het beste assortiment aan vleesproducten aan, iedere dag weer.

Maak een keuze uit ons uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten

Het aanbieden van ambachtelijk vlees en een duurzame productie zijn zeer belangrijke troeven binnen ons bedrijf. Combineer dit met onze passie voor vlees en de kennis en ervaring van vakslagers en u kunt rekenen op een kwalitatief hoogstaand eindproduct. U maakt bij dé vleesleverancier uit Zeeland de keuze uit een ruim assortiment aan vleesproducten voor de horeca in Brabant of elders. Zo kunt u bij ons:

Ons assortiment bestaat echter niet alleen uit kwalitatief hoogstaande vleesproducten. Zo vindt u bij dé vleesleverancier voor de horeca in Zeeland en Brabant ook overheerlijke visproducten, zoals diepgevroren vis.

Plaats direct een bestelling bij dé vleesleverancier voor horeca nabij Brabant

Zo ziet u, de beste producten voor de horeca in Brabant of elders vindt u bij dé vleesleverancier uit Zeeland. Bekijk ons ruime aanbod en plaats direct een bestelling door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder en voorzien u desgewenst van gedegen advies wanneer u vlees gaat bestellen. Kortom, het beste vlees voor de horeca in Brabant of elders bestelt u bij dé vleesleverancier uit Zeeland!

Vragen over onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in onze organisatie of wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op.

Adres

G&B Yerseke B.V.
Kreeft 35 / Wulk 8
4401 NZ Yerseke