Klant worden?

Dé visleverancier uit Yerseke

Wij zijn dé specialist in kwalitatieve vis- en vleesproducten

Vis- en Vleeshandel G&B uit Yerseke, nabij Middelburg, vervult graag de rol van visleverancier voor de horeca in Brabant of elders. Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan tegen een eerlijke prijs. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op fantastische service. Klantvriendelijkheid staat namelijk hoog in ons vaandel. Overheerlijke producten om te serveren in de horeca in Brabant of elders koopt u daarom in bij dé visleverancier in Yerseke.

Uitstekende kwaliteit
Fantastische service
Eerlijke prijs
inktvis-showcase
zalmmoten

Het uitgebreide aanbod van dé visleverancier uit Yerseke

Uiteraard wilt u een divers assortiment aanbieden aan uw gasten. Daarom kunt u bij ons als visleverancier uit Brabant terecht voor diverse soorten vis en schelp- en schaaldieren. Zo kunt u bij ons:

Alle verse producten die wij als visleverancier nabij Brabant binnenkrijgen, worden verwerkt naar de wensen van onze klanten die werkzaam zijn in de horeca. Zo kunnen bedrijven in de horeca in Brabant of elders altijd terecht bij dé visleverancier uit Yerseke, in Zeeland, voor verse producten. We vangen het grootste gedeelte van ons aanbod in Yerseke, onze eigen woonplaats. Wij voeren het gehele proces zelf uit: de vis komt binnen, wordt geschubd en daarna gefileerd. Daarnaast portioneren wij de vis voor u, indien u dit wenst. Tot slot verpakken wij de producten geheel volgens uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de vis vacuüm laten trekken of in folie laten verpakken? Of wenst u een hele andere manier van verpakken? Wat u ook wenst, wij zorgen ervoor dat u altijd de beste producten ontvangt.

garnalen-spies
vis-showcase

Ons assortiment

Vis, schaal- en schelpdieren

Vlees, wild en gevogelte

Groenten, fruit en noten

Kaas en zuivel

Brood en patisserie

Non-food

Neem contact met ons op

Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren en professionele visleverancier voor de horeca in Brabant of elders, dan kiest u voor dé specialist uit Yerseke als uw visleverancier. Wenst u meer informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)113 574548, door een e-mail te sturen naar info@genbyerseke.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden en gedegen advies.

Vis- en Vleeshandel G&B